Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 februarie 2015

Terra Incognita-Jovoy Paris




Parfumul este ceea ce promite, un parfum neconvential, foarte creativ, care te invita sa explorezi spatii olfactive necunoscute, combinatii de note care te scot din banal. Parfumul este indexat la feminine, dar este unisex si cred ca s-ar putea atasa de el mult mai multi barbati decat femei , mai ales dintre acei care s-au saturat de iso E super si ambroxan, accepta parfumurile mai dulci si au ajuns la maturitate. Il consider unisex pentru ca notele florale sunt foarte discrete, parfumul fiind in esenta lui unul lemnos si ambrat.
Incepe cu cu o textura densa, fiind dulce si usor balsamic. Miroase a papirus nitel fructat. Opulenta nu este direct proportionala cu densitatea, deci nu as zice ca este opulent. Chiar de la inceput este moale si cremos. Dulceata se diminueaza mult pe parcurs. In partea de mijloc are indubitabil note florale, dar amestecul este foarte omogen si nu pot sa le identific. Parfumul este cald, misterios, bland pana la tandrete. Notele sunt in armonie deplina, fapt ce-ti da o senzatie de pace interioara. Uneori simt un strop de verde care-l deschide putin dar verdele este pasager. Migdala il face usor amarui. Este un parfum nobil si discret care, prin moliciunea notelor lemnoase si a ambrei, iti creeaza o stare de confort olfactiv si psihic. Patchouli este fin si nu-si dezvaluie partea aspra, camforata, decat in foarte mica masura. Asa cum bine se precizeaza in descrierea lui oficiala, este un parum « pour les connaiseurs » care asteapta a fi descoperit. A nu se cumpara in niciun caz fara a fi testat. Din pacate, flaconul nu este in acord cu parfumul, nu-i exprima  esenta.

Numele parfumului: Terra Incognita
Casa: Jovoy Paris         
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Sidonie Lancesseur
Gen:  feminin / as zice unisex
Descriere oficiala:
note de varf: papirus,bergamota, frezie, piersica
note de mijloc: iasomie,bujor, vetiver, migdala
note finale: ambra, mosc, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 8,50/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.