Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 iunie 2015

Calling all Angels-April Aromatics




Nu stiu daca exista vreo legatura intre numele parfumului si numele unui cantec al trupei Train care se numeste exact la fel, Calling all Angels. Oricum, cu ingerii nu cred ca are vreo legatura.
Parfumul m-a tratat de dorinta de a cumpara esantioane de parfumuri April Aromatics, la care am jinduit mult caci am un interes aparte pentru parfumeria naturala. Pretul de 73 de lei, ulterior redus la vreo 46, mi-a inhibat dorinta de a achizitiona o mostra, dar am ramas cu tristetea ca nu stiu nimic nici despre brand, nici despre Tanja Bochnig, parfumiera casei. Inceputul parfumului este distrugator si te lecuieste de patima parfumurilor. Este un abuz de miere si rasini. Cred ca toate rasinile importante au fost folosite in parfum. Probabil ca realizarea lui a fost costisitoare, dar investia in materii prime mi se pare absolut inutila ca si efortul financiar de a cumpara acest parfum. La un miros asemanator poti ajunge nespalandu-te vreo 3 saptamani, facand un pipi pe tine, o tavaleala prin miere si apoi o alta tavaleala prin niste condimente incinse de soare dintr-o piata marocana sau indiana. Este un parfum dens, murdar si lipicios. In faza finala ar putea fi pentru uz uman, semanand cu inceputul lui Ambre Sultan (inceput care mie nu-mi place, e prea mult bazar marocan in el). In fine, pe ultimii metri, cand mai raman doar ambra si vanilia, are un miros agreabil. Creatoarea acestui parfum a reusit performanta de a obtine un parfum prost din ingrediente de buna calitate.

Numele parfumului: Calling all Angels
Casa: April Aromatics   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator:  Tanja Bochnig
Gen:  unisex
Descriere oficiala: trandfir, tamaie , miere, note lemnoase, vanilie, opoponax, ambra, elemi, labdanum, benzoin, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: medie, lipsit de siaj
Persistenta: destul de longeviv
Flacon: standardul casei, vezi fotografia
Evaluare : 4 /10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.