Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 iunie 2015

Louban-Montale



Din nefericire, inainte de a ma intalni cu Louban, m-am intalnit cu niste odorizante de WC. De obicei ele sunt albastre (cu miros acvatic), galbene (cu miros de lamaie), verzi (cu miros de pin) si roz (cu miros de trandafiri). Trandafirul din Louban imi aduce aminte de batonul odorizant roz.
Este un trandafir ascutit, care-mi da aceeasi senzatie pe care mi-o da mirosirea unei sticle plina cu otet. Are si ceva sapunos in el. El este amestecat cu oud si cu foarte multa frunza de violeta care da tonuri de verde parfumului. Compozitia are in planul indepartat si un usor iz de pielarie. E si dulce si acra, foarte stridenta timp de aproape o ora. Doar aparitia moscului reuseste sa-i tempereze ascutimile si sa o mai inmoaie. Nu stiu din ce a fost obtinut trandafirul acesta atat de ascutit, dar este de-a dreptul asasin. Dupa o ora, parfumul devine purtabil, dar miroase exact ca sapunurile comuniste romanesti de trandafiri. Despre tamaie nu stiu a spune ceva. O fi avand, dar a fost acoperita de trandafir si oud. Parfumul nu ma poate emotiona deloc.

Numele parfumului: Louban
Casa: Montale     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator:  Pierre Montale
Gen: unisex
Descriere oficiala: oud, trandafir, frunza de violeta, tamaie, santal, mosc, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj pronuntat
Persistenta: longeviv
Flacon: standardul casei, vezi fotografia
Evaluare : 6/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.