Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 iunie 2015

Sweet Oriental Dream-Pierre Montale



Sweet Oriental Dream  est genul de parfum pe care fie il iubesti, fie il detesti. Pentru unii poate fi un vis frumos, pentru altii un cosmar. Desi nu-mi plac parfumurile dulci, si acesta este miere curata, nu pot sa spun ca-l detest. Daca il mirosi de la distanta nu-i simti dulceata opresiva, dar daca iti bagi nasul in piele e dezmatat de dulce.
Se recunosc foarte usor toate notele oficiale, fiind dominat de migdale. Trandafirul este mai discret, vanilia este in cantitati industriale. Eu cred, insa, ca are si un strop de oud caci este un iz medicinal in parfum. Miroase ca martipanul sau ca un desert oriental. Desi nu miroase urat, imi pare un parfum excesiv de dens si cam lipsit de finete. Parca este facut pentru anosmici. Cica ar fi unisex, dar nu pot sa cred ca un barbat poate purta ceva de genul asta. La final are niste ambra care nu este marturisita, dar exista.Parfumul este foarte longeviv, durand peste 12 ore si fiind facut, indubitabil, din substante de sinteza. Nu e genul de parfum pentru care as putea face o pasiune, il gasesc foarte comercial si nicidecum inventiv, dar sunt convinsa ca multe doamne iubitoare de gurmande il vor gasi delicios, asa ca trebuie probat.

Numele parfumului: Sweet Oriental Dream
Casa: Pierre Montale      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Pierre Montale
Gen:  unisex
Descriere oficiala: trandafir, migdala, vanilie, miere

Aprecieri personale
Intensitate: intens, cu siaj remarcabil
Persistenta: peste 12 ore
Flacon: standardul casei, de culoare argintie
Evaluare : 7,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.