Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 iunie 2015

Absolut Aphrodisiac-Initio Parfums Prives




Parfumul, un oriental vanilat, nu este rau, dar nu este foarte original. Se gasesc si in segmentul mainstream parfumuri foarte asemanatoare : L’Ambre de Merveilles de la Hermes sau Amber Mystique de la Estee Lauder. Acestea fiind spuse, este clar ca parfumul este un acord ambrat bland si dulce, presarat cu multa vanilie, cu un usor iz de ciocolata neagra. Are o textura moale, cremoasa si pufoasa de la mosc.
E cap-coada identic, nu evolueaza absolut deloc, drept pentru care e cam plictisitor. Nurii se simt mai bine iarna cand cred ca da bine pe un cashmir sau o lana si iti tine de cald. Acum, la peste 30 de grade, este mai greu sa-l apreciezi. Nu simt nici pielea , nici nota animalica de castoreum, dupa cum nu simt nici urma de floare. Cum am si  L’Ambre des Merveille si Amber Mystique, nu pot spune ca m-ar tenta. Amber Mystique imi pare mai complex, mai frumos si mai putin dulce. Parca are siaj mai bun. Ar fi interesant sa probez in paralel cele trei parfumuri, dar aman pentru alta data.

Numele parfumului: Absolut Aphrodisiac
Casa: Initio Parfums Prives      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2015
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala: flori albe, ambra, vanilie, mosc, piele, castoreum

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj destul deredus
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 6,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.