Pagini

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog

29 iulie 2015

Eau des Vacances-Fragonard


Nu prea imi place sa testez parfumuri vara, iar daca vin si sub forma de servetel parfumat am toate sansele sa fac o recenzie proasta. Eau des Vacances promitea, prin nume, mult in aceaste zile caniculare, asa ca am purces la testarea lui cu speranta ca voi gasi un parfum tolerabil la cele 38 de grade de afara.
Parfumul este destinat ambelor sexe, dar mie, ca femeie, imi este greu sa spun ca mi l-as dori caci este prea masculin. Are o deschidere destul de frumoasa, fresh si usor amaruie, o combintie de mandarina cu bergamota, prima fiind preponderenta. In notele de mijloc este vag dulce. Are un fel de trandafir total nereusit, amestecat cu neroli, care-i da un aer foarte masculin, dar se mai pastreaza si izul citric destul de mult timp. Imi  pare cam subtirel si banal. Cu siajul sta cat se poate de prost, adica nu bate la o distanta mai mare de 10 cm. Nu stiu, s-ar putea ca un barbat sa-l gaseasca  bunicel, dar eu nu simt nicio bucurie purtandu-l.

Numele parfumului: Eau des Vacances
Casa: Fragonard  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2015
Creator: 
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina
note de mijloc: trandafir, ghimbir, neroli,fan
note finale: cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: redusa, siaj modest
Persistenta: in jur de 2-3 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare: 5/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.