Pagini

Faceți căutări pe acest blog

1 iulie 2015

Reduceri de vara la My Fragrance


In magazinul online My Fragrance preturile parfumurilor sunt reduse la jumatate. Daca aveti ceva in lista de achizitii de la casele comercializate de magazin, poate este momentul potrivit pentru o cumparatura.

4 comentarii:

  1. Sunt reduceri acum si la La bastides des Aromes Grass Franta. Reducerile sunt de 20%. Transportul 10 euro. Ati cumparat de la ei? Stiti cat dureaza transportul?Multumesc
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Sanda, nu am cumparat nimic de la ei. Imi par ,insa, cam scumpe toate. Cei din zona Grasse cam au aceleasi tipicuri in materie de parfumerie. Poate e mai rentabila o cumparatura in magazinul Fragonard din Romania caci preturile sunt aceleasi ca si pe siteul oficial din Franta.

    www.mag-parfums.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Am cumparat Vetiver si Desert de la ei pentru sot. Astept Bilette Doux pe care nu il au acum pe stoc. Va multumesc si sunt convina ca nu numai eu, pentru toate recenziile pe care le faceti. Daca doresc sa-mi cumpar un parfum, intai ma uit pe blogul dvs si apoi purced la cumparare (exceptand notele care nu le pot duce).Recomand cu caldura pentru cei ce nu stiu, sa va urmareasca cu incredere recenziile, deoarece este singurul blog responsabil. Sanda


    RăspundețiȘtergere
  4. Si Vetivert si Desert sunt frumoase. Pe Vetiver il port si eu cu placere. Daca vrei o garoafa superba, cumpara, mai degraba decat Billet Doux, Carnation de la Commes de Garcons. Nu e foarte scump, in jur de 80 de euro, dar isi merita banutii. Se gaseste la Aus Liebe zum Duft sau la Purs- Sens (acum, insa, cred ca au ruptura de stoc).

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.