Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 octombrie 2015

Noutati la Brasty



Brasty, magazin care vinde parfumuri, cosmetice si ceasuri, ne surprinde cu cateva oferte interesante. In primul rand, vinde esantioane de parfumuri la 10 ml in flacoane cu atomizor. E drept ca stocurile par a fi cam mici si, probabil, se vor epuiza foarte repede, dar, in teorie, cei cu buget mic si-ar putea permite de acum inainte destul de multe parfumuri. Apoi vinde flacoane reincarcabile Travalo de 5 ml (altele decat cele cu care ne-am obisnuit pana acum), unele la preturi acceptabile, de 21 de lei (vezi fotografia de jos), altele frumusele, dar foarte piperate la pret (85 de lei !!!!, vezi fotografia de sus). Daca va doriti un parfum Reveal de la Calvin Klein, puteti participa si la un concurs.

16 comentarii:

  1. Ce stii despre cei de la Brasty?? Au vreo legatura cu cei de la Aoro?? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu absolut nimic, nici macar cand au aparut. Din ce scriu ei, reiese ca nu sunt chiar noi pe piata. Totusi, mi-e greu sa cred ca nu as fi dat peste magazin pana acum. Firma este inregistrata in Cehia si are un magazin online si acolo ( www.parfemgroup.cz). Ciudat este ca nu-si dau la contact si o adresa din Romania caci tre sa aiba si aici un sediu si un depozit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! :) Tocmai fiindca am vazut Cehia la contact, m-a facut sa-i bag in aceeasi oala cu cei de la Aoro...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am comandat la ei. Au sediul in Brasov. Astept saptamana asta sa primesc comanda. Am emotii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun asa, sa ne spui si noua care a fost rezultatul. Ce ai comandat, Amira?

    RăspundețiȘtergere
  6. Un Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles si un Guerlain L'Instant. Pe ambele le stiu, le-am avut si abia astept sa le primesc si sa le analizez. Initial si eu am crezut ca au legatura cu aoro, dar acum nu stiu ce sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut cateva preturi chiar mai mici decat pe Aoro, dar au mult mai putine produse. Nu cred ca au ceva in comun cele doua magazine, atata doar ca sunt ambele nascute in Cehia si, poate, au aceeasi furnizori. Oricum, mai au pana se pun pe picioare caci au traducerile facute cu Google. Sa ne spui cate zile a durat de la plasarea comenzii si pana la sosirea ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata, m-am lamurit... Brasty si aoro au legatura...au sediul la aceeasi adresa, Stefan Tenetchi, 34, Arad. Azi mi-au expediat coletul... nu stiu de ce am avut impresia ca au sediul in Brasov(probabil din cauza numarului de telefon), in fine, bine ca m-am lamurit...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai tot la adresa cu pricina din Arad si-a mai avut sediul un magazin online de parfumuri care a murit. Nu mai stiu exact cum se numea, parca leparfum. Am luat de la ei destul de multe parfumuri (poate vreo 7-8). Nu aveau preturi prea mici, uneori erau aproape duble fata de Aoro, dar aveu parfumuri pe care nu le gaseai prea usor, multe chiar discontinuate. Pe langa ca nu erau ieftini, nu stiu ce i-a apucat, dar au crescut preturile enorm, devenind cei mai scumpi de pe piata. Parca voiau sa dea faliment. Sediul ala a lui Aoro arata ca un hangar, ar putea sa adaposteasca mai multe firme.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie m-au parut excelente preturile la decanturile de 10 ml, poate au fost asa..., de inceput, ca sa-si faca loc pe piata. Minunile nu dureaza niciodata prea mult. Paca caci ideea de a vinde decanturi mai maricele era buna si fiind singurii cu aceasta oferta si-ar fi atras o groaza de clienti dintre cei care vor foarte multe parfumuri sau dintre cei cu posibilitati financiare modeste.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.brasty.ro/david-beckham-intimately-men-eau-de-toilette-pentru-barbati-75-ml
    Vad aici imaginea din link, cu parfumul, care pare a fi fake; uitati-va la emblema de pe sticla. Este stramba. Sa-l comand?

    RăspundețiȘtergere
  12. Uitati aici una si mai stramba:)
    http://www.perfumeplus629.com/products/david-beckham-intimately-man?variant=1075265991
    Eu parfumuri de vedeta nu sfatuiesc pe nimeni sa cumpere. Pe asta nu-l cunosc, dar e greu sa gasesti unul cat de cat acceptabil. Eu zic ca mai bine un parfum bun decat 10 proaste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Hertha, eu am cumparat de la ei 1 parfum,2 decanturi si un ceas.Sunt f. multumita. Am luat un CK Sheer si eu il folosesc de mult. este clar original. Cred ca ei sunt la inceput in Rom si nu au nici o legatura cu Aoro, din contra. Cel mai probabil au aceeasi adresa pentru ca au ales acelasi curier Cargus pentru experienta celor de la Aoro. In Rom nu au sediu, nici nu au nevoie. Eu am sunat la ei si am intrebat detalii, mai ales pentru ceas si au fost foarte amabili. Mi=au spus tot ce am avut nevoie sa stiu si sunt convinsa ca asa este. Depozitul lor este in Cehia si produsele vin de acolo la Arad. Magazinul s-a imbunatatit de cand au inceput, am urmarit regulat..preturile. Cu siguranta o sa mai cumpar de la ei si recomand cu placere. Daca stai sa te uiti la toate mag online din Rom, nu este unul perfect..si preturile...wow...diefera...

      Ștergere
  13. Ne este utila experienta ta si ma bucur ca ai luat produse de calitate. Vorba ta, este greu sa gasesti magazinul perfect. Pe mine ma calca cel mai tare pe nervi cei care aduc produsele dupa 3-4 saptamani caci n-au nimic pe stoc, vand pielea ursului din padure. La relatia cu clientul si fidelizarea lui au aproape toti probleme. Putinii care iti ofera un bonus pentru cumparaturi te obliga sa-l folosesti in termen de o luna. Sau faci cumparaturi de 8-10 milioane si nu te scutesc nici macar de transport, sa vezi si tu ca ai un mic profit daca cumperi mult din acelasi loc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oricum eu cred ca Romania este la inceput in domeniul cumparaturilor on-line,...si cu timpul va trebui sa se inbunatateasca fiecare magazin, pentru ca concurenta creste de pe o zi pe alta.... E clar ca si stocurile vor trebui dublate, altfel...riscul e mare.....La fidelizare..asa este, ai dreptate....dar depinde.....de ex. la Brasty eu am primit produsele fara taxa de transport pentru ca am depasit 500 ron.... Sper pe viitor sa ofere si alte avantaje ca sa se mentina in topuri.....

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!

    Tocmai mi-a ajuns comanda de la Brasty.ro si sunt foarte incantata. Am comandat EDT Calvin Klein Be - unisex de 200ml, cadou pentru prietenul meu. Mereu mi-a placut acest parfum, iar daca sunteti genul de femei carora li se potrivesc si parfumurile barbatesti, atunci acesta o sa va vina de minune. EU l-am folosit si imi placea la nebunie cum miros.
    Am prins o oferta buna, pe Aoro era cam 150 de lei, pe Brasty. ro era 108 lei. Miroase exact asa cum il stiam + am primit si o mostra pentru Karleidoscope by Karl Lagerfeld pentru femei. Miroase bine Karl, dar poate prea fresh pentru gusturile mele. Inca ma gandesc daca sa-l comand sau nu. Indecisaaa!!!
    Sigur am sa mai comand de la Brasty.ro curand!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.