Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 noiembrie 2015

Acqua e Zucchero-Profumum Roma


Acqua e Zucchero cred ca este unul dintre cele mai profitabile parfumuri de pe piata parfumului de nisa. Probabil ca pleaca de la ideea geniala (caci a adus multi bani) care se numeste Pink Sugar, dar este mai putin dulce, mai aerisit si mai rafinat.
E greu sa-i spui parfum, este un fel de apa dulce (chiar imi creeaza ideea de apa, parca nu ar avea alcool) in care s-au pus vreo 2 stropi de flori de portocal (de sinteza), o zmeurica si niste ethyl vanilina.Toate cu multa economie caci si florile de portocal si ethyl vanilina dureaza, oricum, o vesnicie. In afara de notele astea care se regasesc si in lista oficiala cred ca parfumul mai are si o nota acvatica si o nota verde. Ceva care-mi seamana cu castravetele. Produsul final nu miroase rau, este un pufulet dulce, foarte usor parfumat. In prima faza simti toate aceste note, ulterior ramane doar mirosul de vanilie care dureaza ore in sir. Nu stau sa le numar, dar ethyl vanilina dureaza minim 12 ore, putand ajunge chiar la 24. Parfumul este modern, tineresc si constat ca a frant multe inimi. El are insa doua probleme : lipsa de originalitate si nerusinarea pretului. Sa vinzi apica asta cu 800 de lei mi se pare revoltator in conditiile in care acest parfum iesea cu un profit bunicel si daca era vandut cu 80-100 de lei. Cred ca a costat mai mult colorantul parfumului decat materia parfumata.

Numele parfumului: Acqua e Zucchero
Casa: Profumum Roma 
Concentratie: 
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala: floare de portocal, fructe de padure, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bunicel
Persistenta: foarte longeviv
Flacon: standardul casei
Evaluare : 5,50-6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.