Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 decembrie 2015

Nin-Shar-Jul et Mad



Nin-Shar evoca o divinitate sumeriana care poarta acelasi nume, o zeita a vegetatiei. Parfumul m-a impresionat prin frumusete si prin calitatea ingredientelor, acesta chiar este un parfum de nisa, cum rar am mirosit in ultimul timp. Cei care iubesc trandafirul, trebuie sa-l probeze caci ii vor descoperi in acest parfum tot felul de nuante interesante.

Parfumul incepe in forta, opulent, cu un trandafir bizar . Un trandafir dulce, dar si putin amarui, asemanator unui liqueur, putin taios din cauza unui oud cu care se combina. Dar nu va speriati de oud caci el este pasnic si pus cu parcimonie. Trandafirul este acum intr-un plan secundar, abia il recunosti caci este suprapus de alte note. In momentul in care trece pe primul plan este splendid, e un trandafir 3 D, un trandafir care parca nu a fost nici rupt, nici distilat, cu o adancime incredibila si foarte bine conturat. In timp ele capata tot felul de fatete, cand este intunecat si dens, cand este cremos si voluptos. Uneori are un miros care imi aduce aminte de Encre Noire de la Lalique. Patchouli are doar un strop, dar suficient ca sa-i dea o moliciune senzuala. Trandafirul rezista pana la final, dar este mult mai slab si straveziu, combinandu-se pe rand cu tamaie si benzoin. Regalul este in primele 3 ore, dar parfumul rezista cel putin 10 ore. As fi  preferat sa dureze doar 6 ore, dar sa aiba si finalul la fel de bun ca notele de debut si cele de mijloc. Dupa mine, este un parfum feminin si nu prea il vad purtat de un barbat.

Numele parfumului: Nin-Shar
Casa: Jul et Mad  
Concentratie: extract de parfum
An de aparitie: 2015
Creator:  Sidonie Lancesseur
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, trandafir, davana
note de mijloc: iasomie, trandafir, patchouli
note finale: oud, benzoin, vanilie, cedru, santal, tamaie

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj frumos in primele 3 ore
Persistenta: in jur de 10 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 9/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.