Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 decembrie 2015

Sceau de Cœurs-Poiray



Poiray este un brand care are ca activitate principala bijuteria, producnd doar accidental parfumuri. Sceau de Cœurs este un parfum inspirat de o colectie de bijuterii care are ca motiv un simbol romantic, cel a doua inimi inlantuite. Chiar capacul flaconului imbraca forma celor doua inimi. Mie nu-mi pare ca flaconul saracacios al parfumului s-ar potrivi cu busonul glamour.



Mare lucru nu am inteles din Sceau de Coeurs, mai ales ca in esantion ramasese doar o picatura de parfum, drept urmare nu stiu daca recenzia mea va fi prea buna. Parfumul pare a fi ceva de gen romantic, un floral-fructat, foarte dens, dar prea putin mirositor caci este inundat de zahar. Este atat de dulce incat cu greu poti sa-l mirosi, el neavand nici aer in el, nici siaj. Moleculele parfumate intra foarte greu in evaporare, iar parfumul este un lenes fara pereche. In deschidere se simte cassis (muguri de coacaz) pus in exces, apoi apare un miros usor floral care ar putea fi o combinatie de paducel cu iasomie. Ma mir ca un recenzor de pe Osmoz.fr a putut scrie ca parfumul asta este spumant, el este lipicios precum o acadea. Altii au scris ca este cremos. Nu este nici cremos, dimpotriva este prafos si uscat ca un desert (cu sh !). Nu-mi face nicio placere sa-l miros, chiar este o corvoada greu de indeplinit caci nu pot sa stau cu nasul in piele ore in sir. Dupa 4 ore miroase la fel, acelasi miros floral-fructat foarte, foarte anemic. Unde or fi toate notele listate de producator ? Chiar nu stiu.

Numele parfumului: Sceau de Cœurs
Casa: Poiray       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina, frezie, cassis
note de mijloc: iasomie, ylang-ylang, paducel, aluna, frangipani, trandafir
note finale: ambreta, cedru, pralina
Flacon: vezi fotografia


Aprecieri personale
Intensitate: foarte discret, fara siaj
Persistenta: destul de longeviv
Evaluare : 3/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.