Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 ianuarie 2016

Vive la Mariee-Les parfums de Rosine



N-am mai mirosit de vreme indelungata un parfum de la Les Parfums de Rosine pentru ca aceasta casa de parfumuri , dupa ce i-am mirosit cateva creatii, a devenit pentru mine total neinteresanta.

Vive la Mariee este un parfum floral foarte concentrat si imbacsit. In deschidere are o nebunie de note -e ca la turnul Babel- care se suprapun una peste alta si dintre care este efectiv greu sa recunosti ceva. Ar fi un miros floral–fructat, foarte dulce. Dupa cateva minute am reusit sa identific doua note : floarea de portocal si magnolia care se vor simti vreme indelungata. De ar fi fost doar ele, poate ca ar fi iesit un parfum cat de cat frumos, dar peste ele se aseaza un mosc care face parfumul de-a dreptul hidos si gretos, dandu-i si o textura cremoasa. Este un parfum foarte murdar, asa ca nu-l gasesc nicidecum potrivit pentru o mireasa. Desi parfumul are multa materie parfumanta, siajul lui este destul de redus. Pe Fragrantica exista un comentariu care spune ca parfumul este « fabulos » si inca vreo 2-3 comentarii laudative, din pacate eu nu pot spune nimic de bine despre el. Doar partea finala a parfumului, in care predomina santalul, este cat de cat decorativa, dar tre sa treci prin infern ca sa ajungi la ea.

Numele parfumului: Vive la Mariee
Casa: Les Parfumsde Rosine   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator:  Benoist Lapouza
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: neroli, litchi, acord verde
note de mijloc: iasomie sambac, floare de portocal, magnolie roz, bujor, frezie
note finale: patchouli, ambra, boabe de tonka, cedru, santal, mosc, praline, vanilie
Flacon: vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj redus
Persistenta: longeviv, peste 8 ore
Evaluare : 5,50-6/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.