Pagini

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog

19 februarie 2016

ElementalElemental este un magazin online din Oradea, un fel de corespondent al lui Aroma-Zone din Franta, adica cu exact acelasi profil, care promoveaza ingredientele naturale si care ne indeamna sa ne realizam singure cosmeticele si produsele de ingrijire. Produsele sunt comercializate sub eticheta Mayam si sunt certificate Ecocert. Preturile lor sunt corecte, comparabile cu cele practicate in Occident. Desigur ca puteti cumpara produse Mayam si din magazine reale sau din alte magazine online cu profil naturist, dar le veti cumpara la un pret sensibil mai mare. Ce se gaseste in magazin ? De toate : uleiuri esentiale, uleiuri si unturi vegetale, hidrolate, activi cosmetici, pigmenti, tenside, vitamine, conservanti, emulsifianti, ceruri si gume, baze neutre pentru sapun si alte produse de ingrijire. Pe langa materii prime, exista si produse finite, precum si recipiente si ustensile de care avem nevoie in realizarea cosmeticalelor.Ceea ce este foarte important este faptul ca pe site-ul magazinului se gasesc si numeroase retete si explicatii video, care-ti arata cum sa realizezi produsele de ingrijire de baza sau cum sa folosesti ustensilele vandute in magazin. Magazinul livreaza foarte prompt, asa ca produsele iti ajung in 24-48 de ore. Comenzile care depasesc 150 de lei sunt scutite de taxa de transport, pentru cele mai mici se plateste o taxa de 14 lei. Magazinul acorda si niste bonusuri de 3-7%, la cumparaturi care depasesc 250 de lei, desigur in functie de cuantumul sumei finale. Am comandat de zeci de ori la acest magazin si il recomand cu drag si responsabilitate. Doar in doua randuri au fost nereguli la livrare, dar le-am semnalat si s-a reparat fara nicio problema eroarea. Fara discutie, este cel mai bun magazin cu acest profil din Romania. Desigur ca magazinul ar putea fi imbunatatit. Mai nou au aparut si produsele en gros, dar sunt destul de putine. Mi-ar placea sa vanda uleiuri esentiale la 30 sau 100 de ml, uleiuri vegetale la 1 l,  dupa cum mi-ar placea sa-si imbunatateasca si politica de fidelizare a clientilor. Oricum, este un magazin foarte bun si de o corectitudine rara in Romania.

Un comentariu:

  1. Si eu am cumparat de mai multe ori de la acest magazin si am fost de fiecare data multumita de preturi, produse si servicii. Deci, concluzia este ca si in Romania putem avea magazine online cu profil cosmetic ireprosabile. Cam putine din aceasta categorie, dar bine ca sunt si stim de ele. Si eu recomand Elemental cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.