Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 martie 2016

Spirituelle-Divine


Divine este o casa de parfumuri din Bretagne mai putin cunoscuta in Romania, iar Spirituelle este ultimul ei parfum. Parfumul este unul pentru impatimitii trandafirului.
Spirituelle este foarte delicat si feminin, de o gingasie rara, precum o bijuterie. In notele de inceput este un amestec extraordinar de transparent, usor ca un puf de papadie, care combina un strop de trandafir cu geranium si piper. In notele de mijloc este doar trandafir, de data asta mai dens, mai dulce, chiar usor gurmand, amintindu-ti de petalele cristalizate de trandafir. Mai dens si mai dulce, dar foarte gratios, cu textura unei pudre fine. Este un parfum foarte discret care nu are nimic ofensiv. Folosindu-l ai impresia ca ai folosit o pudra de corp, nu un parfum. Are ceva ingenuu in el, dar nu este infantil absolut de loc. Nu va produce valuri de admiratie caci este un parfum ca o soapta, un parfum de intimitate. Un trandafir foarte frumos si rafinat, pe care-l porti pentru placerea ta, a perechii tale, nu pentru altii!



Numele parfumului: Spirituelle
Casa: Divine        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Richard Ibanez
Gen:  feminim
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz, piper Sichuan, muscata, cistus labdanum
note de mijloc: trandafir de mai, trandafir de Damasc
note finale: cedru, ambra, mosc, tamaie
Flacon: vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: 4-5 ore
Evaluare : 8,50/10 

2 comentarii:

  1. Mmm...ce frumos pare :) Trebuie sa testez mai multe de la aceasta casa. Eu am incercat doar L`Infante, care este tare gingas si elegant. O interpretare mai altfel a iederei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie doar asta mi-a placut. In general, casa are parfumuri clasice si retro, cam greu de purtat azi, dar asta este foarte finut.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.