Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 august 2012

Emporio She- Giorgio Armani





Emporio, varianta feminina, creat in 1998 de Daniela Andrier, este un parfum interesant si rafinat, inconfundabil, cu multa personalitate. N-as zice ca a fost ales, insa, si recipientul potrivit care, prin forma perfect cilindrica si culoarea gri metalizat, seamana cu un recipient de deodorant si sugereaza ideea ca ar fi un parfum sport.
In realitate este un parfum oriental, mai de seara, destul de dulce, fara a fi coplesitor, cu mult iris, tipic pentru parfumurile Danielei Andrier, si heliotrop. Irisul ii da o tenta pudrata, fiind in acelasi timp cald si cremos. Parfumul este frumos si bine facut de la inceput si pana la sfarsit, notele finale fiind dominate de feve tonka, santal si cedru. E un parfum foarte special si minunat pentru iarna, avand un siaj mediu si o longevitate destul de buna. Ar fi de cumparat caci este deja rar in magazine.


Numele parfumului: Emporio
Casa: Giorgio Armani
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1998
Creator: Daniela Andrier

Categorie olfactiva: oriental-vanilat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina, pere
note de fond: iris, heliotrop, iasomie
note finale: santal, cedru, mosc, feve tonka

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.