Pagini

Faceți căutări pe acest blog

29 noiembrie 2012

L’Ombre dans L’Eau- Diptyque


  
Acest parfum, creat de Serge Kalougine in 1983, isi propune sa descrie o gradina situata pe malul unei ape. Parfumul este un floral fresh foarte verde, cu multa personalitate.
El incepe cu un miros de trandafir acid si de buruieni, umede, inalte, parca strivite. E un verde foarte accentuat care imi aduce aminte de mirosul frunzei de brusture. Bergamota si coacaza ii dau trandafirului o ascutime incredibila, o acreala care imi pare mult exagerata. Norocul este ca piere destul de repede si ramane un trandafir umed, transparent, destul de realist si un miros estompat de verdeata. Mie imi pare ca simt si oarece geranium, dar el nu apare in lista de ingrediente. De aici incolo evolutia parfumului este foarte liniara, accentul cazand pe trandafir. E ca al unui  trandafir salbatic mirosul, uneori imi seamana cu bujorul. Parfumul are o longevitate destul de buna pentru o apa de toaleta, de 4-5 ore. E un parfum interesant, are frumusetea lui, dar nu pot spune ca am facut o pasiune pentru el.



Numele parfumului: L’Ombre dans L’Eau
Casa: Diptyque
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1983
Categorie: unisex
Creator: Serge Kalougine


Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, coacaza neagra, note verzi
note de fond: trandafir
note finale: ambra gri, mosc
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent in prima faza, apoi intensitate medie
Persistenta: 4-5 ore
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.