Pagini

Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2013

Angel Le Gout du Parfum/ The taste of Fragrance




Acest flanker al celebrului Angel a fost lansat, sub forma unei editii limitate, in 2011. Se pare ca lucrurile bune se dau cu picatura caci parfumul a ajuns in mici cantitati in Romania, fiind greu de gasit atat in magazinele reale cat si in cele online.
Parfumul aduce putin cu Angel, dar este mult mai putin dulce si mai usor de tolerat. Este, cum era si de presupus, avand in vedere numele parfumului, un gurmand . El inventeaza cu mijloacele parfumeriei un nou desert, un amestec rafinat si savuros de fructe si diverse ingrediente de cofetarie. Primele note sunt citrice dulci acrisoare, presarate cu un praf fin de cacao amaruie. Interesanta este consistenta pufoasa a parfumului datorita faptului ca este foarte aerat. Parfumul trece apoi intr-o faza fructata, dominata de maracuja si caisa  peste care se suprapune un patchouli din ce in ce mai invaziv. Parfumul se indulceste fara a depasi limitele suportabilului, Combinatia fructelor cu patchouli creeaza un miros foarte interesant care-mi pare floral, as fi zis, daca nu as fi vazut notele parfumului, ca este un amestec de osmanthus cu paducel. Parfumul trece apoi printr-o faza cu excesiv de mult patchouli, un patchouli gros, cu iz medicinal, usor camforat, dupa care se instaleaza un miros placut de caramel si vanilie. Imi place ca este un parfum dinamic care ma uimeste tot timpul. Fara indoiala este foarte atractiv pentru o femeie, mai ales una pasionata de dulciuri. Este mult mai usor de purtat decat sora primordiala, un parfum suberb de vreme rece. Amatoarele de parfumuri gurmande sper sa nu-l rateze.



Numele parfumului: Angel The Taste of Fragrance/ Le Gout du Parfum
Casa: Thierry Mugler
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina, cacao
note de fond: piersica, caisa, maracuja
note finale: patchouli, vanilie, ciocolata, caramel

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 5-6 ore
Flacon: poliedric
Evaluare: 10/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.