Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 decembrie 2013

Amour-Kenzo



Sincer, m-au uimit si continua sa ma uimeasca recenziile elogioase la adresa acestui parfum ca si faptul ca parfumul a luat doua premii FiFi Award in 2007.  Eu chiar iubesc multe din parfumurile Kenzo, dar asta este  banal.
L-am probat in magazin in multe randuri, dar abia acum am reusit sa am un esantion. Parfumul este un fel de orez cu lapte peste care s-a aruncat un praf de vanilie. Este finut, fara stridente, dar plictisitor de-a dreptul si lipsit de originalitate. In rest, in afara de heliotrop, nu simt nimic, nici o urma de frangipani sau de flori de cires. Din notele de final simt doar moscul care-i confera o textura cremoasa, tamaia trebuie ca este foarte putina caci nu o pot depista. Vedeta este vanilia, dar exista vanilii mult mai bune, chiar la Kenzo este o vanilie insolita: 5,40 pm in Madagascar. Este purtabil, finut, dragalas, dar doar atat. Cu siajul nu prea sta bine desi parfumul este destul de longeviv. Daca esti la prima vanilie, s-ar putea sa te entuziasmeze. Daca mai ai si altele, ii zici pas.

Numele parfumului: Amour
Casa: Kenzo
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Creator: Daphne Bugey si Olivier Cresp

Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: ceai alb, orez
note de mijloc: floare de cires, frangipani, heliotrop
note finale: mosc, vanile, tamaie, note lemnoase




Aprecieri personale
Intensitate: delicat, fara siaj
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi imaginea
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.