Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 decembrie 2013

Coco Mademoiselle EDT-Chanel



Am cam inceput sa ma incurc deja intre parfumurile Chanel, niciodata nu retin ce am probat si ce nu. Cand imi aduc aminte cum miroase Chanel nr. 5, zic ca acest parfum este divin.
Notele de varf sunt foarte citrice, ai zice ca e un parfum barbatesc daca nu ar fi atat de dulce. Litchi il face jucaus si vesel si ii da o binevenita tenta acrisoara. Este transparent si luminos, buchetul floral este discret, finut si pretios. Desi este dulce si cremos datorita moscului, din cand in cand il simt  rece, metalic. Nu-i strica la frumusete, chiar ii da o eleganta distanta. E ca o domnisoara care te atrage, te cucereste si apoi te ignora. Este foarte longeviv pentru o apa de toaleta (cred ca este cea mai longeviva din cate cunosc), dureaza in jur de 8 ore, dar poate sa te plictisesca liniaritatea lui. Este usor de purtat, dar eu nu cred ca as putea sa-l iubesc. Nu stiu daca il voi cumpara vreodata, dar nu exclud asta. Am cateva parfumuri in genul asta si stau sa ma gandesc daca mai e cazul sa mai cumpar unul. Este, insa, o buna achizitie mai ales pentru cele care vor sa aiba un parfum semnatura care sa le defineasca olfactiv. 

Numele parfumului: Coco Mademoiselle
Casa: Chanel
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2002
Creator: Jaques Polge

Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, grapefruit, bergamota
note de mijloc: litchi, iasomie, trandafir
note finale: patchouli, vetiver, mosc, vanilie



Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj destul de redus
Persistenta: cel putin 8 ore
Flacon: inalt, paralelipipedic, extraplat, din cristal transparent, cu buson alb
Evaluare : 8/10



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.