Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 februarie 2014

Atomizor pentru poseta

Atomizator pentru parfum

De doua zile caut un atomizor de poseta. Grea incercare! Gasisem un model in DM, dar  nu scria nicaieri ce volum are si era piperat la pret (ceva intre 20 si 30 de lei, nu mai imi amintesc exact). Pe net gasesti doar de tip travalo, care  nu poate fi curatat si este bun doar daca folosesti acelasi parfum la infinit. Daca mai cauta cineva, singura oferta convenabila mi se pare cea de la Oriflame, pretul unui flacon fiind de 12,99 lei. El poate fi dobandit si mai ieftin, la vreo 9 lei, daca cumperi un parfum. Din pacate are volumul cam mic, doar 5 ml incap in el.

Asta este ofera de pe net. Am luat toate magazinele la rand, parfumerii si farmacii. La farmacii nu este nimic, dar in parfumerii am gasit 3 variante, fiecare cu avantaje si dezavantaje.

Varianta nr. 1 (de la stanga spre dreapta) este cea mai scumpa. Flaconul este din sticla, nu are trecut volumul, dar cred ca are in jur de 8 ml. Exteriorul este negru si destul de elegant. Costa 35 de lei si se gaseste in Marionnaud.
Varianta nr.2 este din sticla, dar are doar 5 ml. La exterior este argintiu cu mici stelute sclipitoare. Arata destul de bine, pacat ca e cam mic. Se gaseste in Sephora si costa 25 de lei.
Varianta nr. 3 este cea mai mare si cea mai ieftina. Nu e eleganta deloc caci este din plastic. Mi se pare si cam mare recipientul, are 30 ml. Avantajul este ca are un pret mic, de doar 7 lei. Se gaseste in Sephora.

2 comentarii:

  1. 1 pentru "bijuterii" 2 pentru " comercial/ usual" .
    Cum in Constanta nu avem Marionnaud, maine sunt in Sephora :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu gasesti in Sephora, incearca si la un DM. Cred ca din asta aveti.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.