Pagini

Faceți căutări pe acest blog

23 februarie 2014

Curve Chill for Him- Liz Claiborne



Inca nu am vazut un parfum semnat de 4 parfumieri. Cred ca fiecare a pus o picatura in eprubeta. Poate de aia, ca a avut prea multi parinti, nu a iesit nimic de capul lui.
Incepe promitator , barbateste si foarte proaspat, cu citrice savuroase si un usor miros de fan. La pasul doi se cuminteste, se rotunjeste, iar siajul ,promitator la inceput, se reduce sensibil. Nota de ceai devine dominanta, fiind si o violeta in planul indepartat. Fara sa fie urat, are un miros comun, ca sa nu zic banal, deci la creativitate ia nota 0. Condimentele nu se prea simt, doar o urma vaga de cardamom. Intensitatea lui este mica, iar proiectia in consecinta. Un parfum de vara si nimic mai mult, potrivit unui pusti de 16-18 ani care nu a dat in patima vaniliilor dulci. Imi aduce aminte de parfumurile apoase de la Acorelle. Cele mai atractive mi se par ambalajul si flaconul.

Numele parfumului: Curve Chill for Him
Casa: Liz Claiborne
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator:  Laurent Le Guernec, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong, Pascal Gaurin
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: aldehide, lamaie, bergamota
note de mijloc: piper alb, coriandru, violeta, ceai
note finale: santal, mosc, vetiver, cardamom

Aprecieri personale
Intensitate: redusa
Persistenta: redusa
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.