Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 iunie 2014

Eau Torride- Givenchy



Parfumul este practic necunoscut si greu de gasit, dar necunoasterea lui nu este o pierdere pentru cultura noastra olfactiva. Imi pare total unisex, ceva la mijlocul drumului intre apa chioara si ceai. Am inteles ca este un parfum pentru vreme caniculara, dar, desi parfumul are un aer natural si fresh, este mult prea diluat si sarac ca sa fie decorativ.
Nu mai spun ca nu are nici longevitate, nici siaj. Incepe cu ceva citrice, dar foarte spalacite si lipsite de sarm peste care se aseaza un miros de iarba, ceva intre trifoi si bambus care-i confera o culoare verzuie. Parfumul este foarte rece si este dominat de un miros de-a dreptul straniu pe care nu-l pot asocia decat cu niste verdeturi uscate si metal coclit. Nu simt iasomie si vinovat de mirosul asta ciudat cred ca este socul. E cel mai nereusit Givenchy pe care l-am mirosit vreodata si-l consider de-a dreptul compromitator pentru casa Givenchy. Am impresia ca este un parfum intrerupt, dar nu sunt sigura. 

Numele parfumului: Eau Torride
Casa: Givenchy  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2002
Creator:  Christine Nagel
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lamaie, mandarina, piersica
note de mijloc: soc negru, bambus, iasomie
note finale: santal, iasomie

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare :  3/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.