Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 ianuarie 2015

White Aoud -Montale



Nu stiu daca e de folos inca o recenzie, caci parfumul White Aoud are foarte multe. Ele sunt utile in masura in care iti place oudul. Nu sunt fana Montale, dar in acest parfum am gasit unul dintre cele mai rafinate oud-uri din parfumerie, cu o sumedenie de nuante. Parfumul este un regal olfactiv daca iti place oudul, daca nu-ti place o sa-l gasesti, probabil, asemanator cu alte parfumuri care folosesc aceeasi nota si ii vei spune pas.
Are oud de la prima pulverizare si pana la sfarsit, un oud de buna calitate. Desigur ca nuanta medicinala si antiinflamatorie o simti pregnant la inceput, dar parfumul este foarte eteric si transparent. Nu e alb, e incolor, destul de rece. Prin el este o boare usoara, mai calda, de vanilie, ba parca este si usor caramelizat. Este dulce, dar nu excesiv. In timp apar noi nuante: un subtil miros ambrat, foarte discret si un trandafir tanar, care poate fi alb sau roz. Foarte fina ambra, dar mieroasa si calda. Cele trei note (oud, trandafir si ambra) sunt fantastic de bine echilibrate, dar ulterior ambra, incet, dar sigur, pune stapanire pe parfum in detrimentul oudului. Imi place simfonia acestui parfum, imi place cat de lin trece de la notele de varf la cele de final transformandu-se intr-o licoare balsamica, plina de tandrete. Dupa mine, este un parfum de nota 10, dar, daca nu-ti place oud-ul, este inutil sa-l probezi.

Numele parfumului: White Aoud
Casa: Montale     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:


Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent, cu siaj de exceptie
Persistenta: longeviv
Flacon: standardul casei, de culoare alba
Evaluare : 10/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.