Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 iunie 2015

April Violets 2015-Yardley



Sunt dezolata ! Am facut imprudenta sa comand trei ape de toaleta Yardley caci aveam o amintire frumoasa despre April Violets, un parfum usor si tare placut,  incarcat de optimism. Parfumul dateaza din 1913, dar a trecut printr-o serie de reformulari, cea mai recenta fiind cea din 2015, care pur si simplu a masacrat parfumul. Este o bataie de joc la adresa consumatorului sa vinzi aceasta licoare ca pretins parfum.
Violete, cum insasi notele oficiale o marturisesc, nu are. Este o combinatie de note verzi cu note fructate. Nu va asteptati la un parfum roz fructat, ci la un fel de zeama de fructe vestede in care ar fi o urma de piersica. Despre calitatile tehnice ale parfumului este inutil sa mai vorbesc. Adevarul este ca ma cam asteptam la o catastrofa caci, acum vreo 2 ani, am luat un spray de corp Yardley care ramane cel mai prost produs de ingrijire pe care l-am avut vreodata. Este de nefolosit. Este incredibil cum o casa britanica, cu vechi traditii, se compromite, nereusind sa mai produca nici macar un parfum de raft de supermarket.

Numele parfumului: April Violets
Casa: Yardley     
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2015
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: frunze de violeta, citrice
note de mijloc: iris, mimoza, trandafir, piersica, geranium
note finale: vanilie, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: slaba, fara siaj
Persistenta: maxim o ora
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 0/10  

2 comentarii:

  1. Am vreo 5 variante vechi de la Yardley English Lavender in colectie. Cele vechi s-au pastrat destul de bine. Am mirosit prin magazinele Boots diverse variante mai noi de-a lungul anilor, au tot schimbat forma sticlutei si mirosul esentei de nu-l mai recunosc si uneori chiar ma inspaimanta. In variantele mai vechi este un miros de levantica care ofera consumatorului un parfum clasic si simplistic, gen colonie unisex de levantica putin macerata in gin. Si cam tot asa au procedat cu marjoritatea parfumurilor. Ce a ajuns de Yardley indeed... lol

    RăspundețiȘtergere
  2. Variantele 2015 sunt chiar o bataie de joc. Parfumurile Oriflame imi pare minunate in comparatie cu Yardley.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.