Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 iunie 2015

Hesperys-Phaedon



Fragrantica indexeaza parfumul la citrice, dar este un parfum aromatic. Speram sa descopar in el un parfum transparent, de vara si am gasit un fel de ierbar de flora spontana, cu un exces de aromatice.
Incepe cu o combinatie de musetel, rozmarin si petigrain cam densa si lipsita de transparenta. Dupa mine, musetelul nu are valente estetice in parfumerie si este riscanta folosirea lui. In acest parfum nu reuseste decat sa murdareasca rozmarinul. Sunt prea multe aromatice in parfum care se anihileaza una pe alta, ducand la un amestec lipsitde nuri. Cand isi baga si moscul coada si intra in evaporare, parfumul devine confuz, de-a dreptul urat, murdar. Parfumul este barbatesc si nu cred ca va atrage in mrejele lui vreo femeie. Poate doar una cu specialiate entomologie, cu speranta ca-i va asigura succesul la capturarea de insecte. Parfumul nu are zbor, siajul lui fiind 0. 125 de euro ? Sa fim seriosi !

Numele parfumului: Hesperys
Casa: Phaedon    
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator: 
Gen: unisex ( ?), mai degraba masculin
Descriere oficiala: iris, musetel, petitgrain, salvie, rozmarin, lavanda, mosc, patchouli, cimbru, coriandru, nucsoara


Aprecieri personale
Intensitate: sub medie, siaj 0
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 3/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.