Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 iunie 2015

Oud Royal-Armani/Prive




Numele parfumului promite un regal, chiar sunt multi aceia care spun ca parfumul este o capodopera sau ca este cel mai bun parfun cu oud de pe piata la ora asta.
N-as face niciodata  afirmatii atat de categorice caci gusturile sunt subiective si ma indoiesc ca cineva a probat toate parfumurile cu oud. Nu in ultimul rand, trebuie sa precizez ca acest parfum nu are prea mult oud, are mult mai mult sofran si santal. Inceputul parfumului m-a cam demontat, fiind o combinatie de oud cu foarte mult sofran. Sofranul ai zice ca este gudron de meteacan pentru tabacirea pieilor, de aici un miros asociabil cu pielaria sau cu anvelopele arse. Trandafirul apare putin mai tarziu, jucand un rol secundar in parfum, situat fiind undeva in planul indepartat, unde sade cuminte si discret, Deja in notele de mijloc, oudul este foarte slab, in schimb sofranul este in continuare prezent. Peste el vin note lemnoase, care-l vor sianihilain curand, predominand santalul care da parfumului o textura cetoasa si usor grasa. Tot el se face vinovat si de un iz usor animalic, murdar. Tamaie eu nu am simtit in compozitie. Parfumul este total masculin si ma indoiesc ca va fi purtat de prea multe femei. Cred ca se adreseaza barbatilor maturi, eleganti, discreti. Are o bila alba de la mine pentru ca nu este dulce decat putin, la inceput si la sfarsit, cand apare ambra. Per ansmblu, parfumul imi pare un oriental balsamic si lemnos care, insa, nu a reusit sa ma surprinda cu nimic si nici sa-mi agreseze buzunarul

Numele parfumului: Oud Royal
Casa: Armani Prive        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Evelyne Boulanger
Gen:  Unisex ( ?), eu zic ca este masculin
Descriere oficiala: santal, ambra, trandafir, sofran, tamaie, oud.


Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj modest
Persistenta: destul de longeviv
Flacon: standardul colectiei private
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.