Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 noiembrie 2015

Eau Sanguine/Dom Rosa-Liquides Imaginaires


Liquides Imaginaires este un brand total nou pentru mine. I-am vazut parfumurile in Beautik, dar flacoanele, cu forma lor de coloana, nu m-au ispitit, nu arata grozav. Imi par saracacioase si foarte masculine. Preturile sunt si ele inhibante, iar numele trilogiilor nu sunt cele mai apetisante.
Dom Rosa face parte din trilogia Eau Sanguine, nume care te duce cu gandul la Halloween. Notele parfumului sunt imbietoare, anuntand un oriental floral. Parfumul este unul cu o evolutie de-a dreptul teatrala, total neasteptata. Incepe proaspat, fructat, acidulat, cu un pomello sau grapefruit peste care, in clipa urmatoare, se aseaza un trandafir usor sarat si lemnos. Notele lemnoase cred ca ar vrea sa fie un cedru, dar sunt  note de sinteza. Nici trandafirul nu este unul natural, motiv pentru care el va fi foarte longeviv,  rezistand inca multa vreme, ore in sir, in timp ce notele lemnoase dispar. Trandafirul ramane cam singur si trece prin mai multe faze. O vreme este intunecat si cu miros de vin rosu, apoi se subtiaza, devine mult mai proaspat si are un iz de mar verde. Inspre final, trandafirul iar capata o nuanta lemnoasa. Parfumul este longeviv, dar nu mi-a creat nicio emotie olfactiva. La 168 de euro ai asteptari mult mai mari, cred ca am fi meritat si doi stropi de ulei esential sau absolut de trandafir sau macar un produs de sinteza de mai buna calitate caci azi exista trandafiri superbi si printre substantele de sinteza.

Numele parfumului: Eau Sanguine/Dom Rosa
Casa: Liquides Imaginaires      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator: Sonia Constant
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: sampanie, pomelo,para
note de mijloc: trandafir de Damasc, tamaie, cuisoare
note finale: ntelemnoase, cedru, vetiver, guaiac

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj decent
Persistenta: longeviv
Flacon: standardul casei
Evaluare : 6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.