Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 noiembrie 2015

Intense-Boadicea The Victorious


Parfumul este precum numele: intens. Dupa cum cred ca s-a vazut dintr-o groaza de alte recenzii, nu ma impac cu parfumurile dulci, dar Intense imi place. Este un parfum mieros din start. Nu pot sa zic ca miroase a fructe desi cu astea ar trebui sa inceapa, miroase a miere aurie de tei si a polen de flori, dar este si sarat. Pe parcurs dezvolta si un miros usor amarui, ca de migdala amara.  E dulce, dar frumos, intens, dar nicio clipa opresiv sau irespirabil. Te nauceste, dar nu te omoara. Pe urma, pe fondul asta mieros, vin florile. Totul este atat de bine amestecat incat e greu sa spui despre ce flori e vorba. Pot spune insa cu certitudine ca nu am simtit trandafir desi el este trecut in note. Simt insa o tuberoza coapta, foarte blanda si ar mai putea fi o iasomie. As crede ca are si ylang-ylang. Rezultatul este o floare de opulenta crinului nocturn, care te cucereste, te prinde in mreje si nu te lasa, ca o carnivora. Parfumul este liniar, dar nu ma plictiseste caci m-a captivat total cu mirosul lui. Patchouli are putin, dar are un efect extraordinar. Ii da adancime parfumului si-l face periculos de senzual. Are un magnetism special, un fel de vraja periculoasa. Poate asa mirosea ambrozia zeilor olimpieni din miturile grecesti. Nu e genul meu de parfum, nu stiu daca l-as putea purta, dar daca iubiti parfumurile florale, dulci si opulente, cu personalitate bine definita, este cazul sa-l incercati. Pe mine ma intriga rau parfumul ca nu prea stiu ce s-a pus in el. Oricum, il declar pe John Stephen un parfumier bun. Mi-ar placea sa-i miros si restul parfumurilor facute pentru Boadicea. Amuzannt este ca pe Makeupalley nota medie a putinilor recenzori este 2,3, adica echivalentului unui 4,6 de la mine. Au standarde inalte de calitate J. Pe Fragrantica a facut impresie mult mai buna.

Numele parfumului: Intense
Casa: Boadicea The Victorious
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: John Stephen

Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: note fructate
note de mijloc: trandafir, crin, iasomie, tuberoza
note finale: miere, patchouli, note lemnoase, vanilie
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: longeviv
Evaluare : 9/10 




5 comentarii:

  1. Asa de tare ma tenteaza Intense.. pacat ca nu am unde sa il testez. Pe siteul Madison apare ca fiind in stoc, insa in realitate, el nu se gaseste in magazin. Am citit si recitit recenzii si pare a fi pe gustul meu. Am o slabiciune aparte pentru brandul acesta, desi nu am testat decat cateva parfumuri, insa fiecare ma intriga. Aproape ca imi vine sa il cumpar blind :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam trebuie probat totul de la Boadicea caci fac parfumuri adevarate. Poate treci intr-o zi pe la mine si-l probezi. Stau la un minut de statia de metro Stefan cel Mare, e foarte usor de ajuns. De probat este si totul de la Make of Cannes. L'Amour, la Mode este foarte frumos, dar nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hertha, iti multumesc frumos pentru invitatie! Chiar mi-ar facea o deosebita placere sa ne cunoastem si cu ocazia aceasta sa am sansa sa il testez. Desigur, voi aduce si eu parfumuri pe care sa le testezi si eventual, sa le recenzezi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai suna-ma la 0730758830. Maine ma vad si cu Manuela la 14,30. Nu stiu daca va cunoasteti.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.