Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 decembrie 2015

Cutia frumos mirositoare

Ca tot am ajuns la fotografii, aveam in aparat cateva fotografii facute acum cateva saptamani, chiar in ziua in care am primit de la Dia o cutie mare, plina de esantioane. Dia mi-a dat in acest fel sansa de a mirosi si recenza enorm de multe parfumuri la care nici nu visam caci, o stim cu totii, explorarea parfumurilor de nisa nu este tocmai ieftina. Profit de ocazie pentru a-i multumi lui Dia ca a fost atat de amabila si mi-a scurtat sensibil lista de curiozitati in materie de parfum. Iata cutia neatinsa, exact asa cum arata cand am deschis-o, desigur cu multa emotie si curiozitate:


10 comentarii:

  1. Vai, cate minunatii parfumate! Sa le folosesti cu drag! Sper doar sa ai timpul si dispozitia necesara sa le recenzezi in curand :) Eu de abia astept sa vad ce parfumuri frumoase ai sa descoperi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai am descoperit deja cateva foarte bune. Cutia e frumos mirositoare, dar si periculoasa caci , cu siguranta, va fi urmata de ceva cumparaturi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Intocmai ca si cutia Pandorei! Spor la testat! Te urmaresc cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te urmaresc cu drag si sunt curioasa ce parfumuri frumoase cu oud sau cu piele o sa descoperi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Au fost unele cu piele in note, dar nu am simtit-o in parfum. Nu sunt o adoratoare a pielii, imi place doar daca este finuta. Cat despre parfumuri cu oud...am ajuns sa aman testarea lor caci m-au plictisit rau. Aproape toate au aceeasi combinatie de note,e ca in perioada interbelica cand toate brandurile marunte si anonime aveau un parfum Cuir russe sau Cuir de Russie facute dupa aceeasi reteta. Dar atunci circulau niste manuale de parfumerie si se explica clonarea mestesugareasca, acum avem de-a face cu parfumuri de nisa care presupun creativitate si unicitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place mult nota de piele in parfumuri, mai putin cea de velur. Iar cu oudul, de abia acum incep sa ma obisnuiesc cu el si sa il agreez. Din fericire, am gasit 2 parfumuri cu oud care imi plac mult, dar sper sa urmeze si altele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am 3 parfumuri cu oud si imi cam ajung. Voi mai cumpara doar Capriccio caci am doar un mic decant, dar Capriccio are o cantitate neglijabila de oud.
    Ai incercat Cuir Garamante de la MDCI? Nu stiu de ce este categorisit la masculine, este unisex toata ziua. Are un picut de pielarie si un picut de oud. Este un parfum foarte fin si minunat la purtare. Candva, poate, am sa-l cumpar, nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu, din pacate nu am incercat Cuir Garamante, desi e pe lista mea de foarte mult timp :) Am uitat de el cand am fost in Elysee si acum mi-e asa de ciuda... Eu nu am testat multe parfumuri cu oud; asa cum am spus mai sus, de abia am inceput sa ma acomodez cu nota asta si sa o agreez. Dar dintre cele pe care le-am mirosit, de 2 m`am indragostit: Xerjoff - More Than Words si MFK- Oud Satin Mood, care costa o mana si-un picior. :) Se pare ca de fapt, eu caut parfumuri dulci, rotunde, cu oud bland si nu asa egocentric ca in Montale :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai de aia tre sa probezi Cuir Garamante, este un oud neasupritor si parfumul este si dulce (nu excesiv insa). La Favorite de la Dear Rose are un oud putin mai prezent, dar nu din ala mortal, iar parfumul este forte feminin. Te simti si imbracata si fardata cand il pui pe tine, e sic! Apoi ti se si simte prezenta caci are un fel de aroganta in el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc frumos pentru sugestii! La Favorite suna tare bine. De abia astept sa ajung in Bucuresti sa le pot testa :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.