Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 decembrie 2015

Nouez Moi-House of Sillage


Flaconasele de la House of Sillage costa o groaza de bani. Nu vorbesc despre cele in editii limitate, decorate cu cristale Swarovski, care costa 5400 de lei, ci despre cele « ieftine ». N-am probat niciodata nimic caci m-am gandit ca o mare parte din bani reprezinta flaconul, mai ales ca partea superioara a lui nu este standardizata. Unele ai zice ca sunt briose, altele imi aduc aminte de globurile de cristal din copilarie pe care le miscam ca sa ninga peste Mos Craciun, altele ma duc cu gandul la ouale Fabergé.

In Nouez Moi nota principala este trandafirul, care apare din prima clipa, foarte frumos parfumat, bine conturat, luminos, putin citric si cu o nuanta superba de feminitate data de piperul roz. Mie mi se pare ca ar fi si o zmeura, dar poate ma insel. Initial este destul de apos, dar se indulceste si devine ceva mai dens si moale in urmatoarele 5 minute. Dupa ce vietuieste ceva timp in felul acesta, capata o nota care-mi pare nitel gurmanda. Ea nu transforma parfumul intr-un gurmand, dar ii fura conturul si siajul. Mare pacat caci era un trandafir frumos.  Acum este bleg, lipsit de viata si usor cremos si sta in starea asta foarte mult timp. Trebuie sa fac eforturi ca sa-l pot mirosi. Dupa 3 ore de la pulverizare chiar nu mai simt mare lucru si mi-a scapat si patchouli, de parca nu ar fi fost. Imi pare ciudat ca un parfum, care costa atat de mult, sa ofere atat de putin. Sunt atatea parfumuri minunate cu trandafir care costa jumatete din pretul acestui parfum, iar combinatia de trandafir cu patchouli din Vengeance Extreme, care costa de vreo 4 ori mai putin, este mult mai buna. Sunt foarte dezamagita caci ma asteptam la un parfum de exceptie, mai ales ca este semnat de Mark Buxton.

Numele parfumului: Nouez Moi
Casa: House of Sillage
                           
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:  Mark Buxton
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, piper roz
note de mijloc: trandafir, cardamom
note finale: patchouli, mosc
Flacon: vezi fotografia 

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3-4 ore
Evaluare : 5,50-6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.