Pagini

Faceți căutări pe acest blog

1 decembrie 2015

Soul Drops-Giulietta Capuleti



Giulietta Capuleti este un brand de nisa din Verona, orasul  celor doua familii rivale, Capuleti si Montecchi, a carui nastere a fost inspirata de tragedia lui William Shakespeare, Romeo si Julieta. Soul Drops este un parfum foarte frumos care are un stil asemanator cu al lui Teint de Neige, pe unele segmente chiar si-i seamana, dar este mai putin liniar, mai putin intoxicant si mai usor de purtat.
Asa cum arata si notele, Soul  Drops este  foarte bogat in nuante, mai ales in partea de inceput cand este piperat, fructat si dulceag, cu un miros destul de greu de definit. Dintre note as putea recunoaste doar piperul roz, musetelul si neroli. Desi este cam prafos si uscat, are transparenta si are si sarm. Aparitia trandafirului il face superb, de un romantism cum rar intalnesti in parfumerie. Trandfirul are tot felul de nuante. Daca la inceput este foarte curat, feciorelnic, pe parcurs adauga violeta si iris si devine foarte pudrat incepand sa semene cu Teint de Neige. Iti sugereaza un trandafir alb, cu nuante usor roz si ascunde in note o frumoasa poveste de dragoste. Pe parcurs, trandafirul care este fantastic de longeviv, se elibereaza de sub stratul de pudra, aparand in ipostaze foarte usor lemnoase, senzuale, vanilate. Imi pare un parfum cu multa poezie, este chiar imaginea Julietei si a sufletului ei, iar numele parfumului este foarte potrivit.


La fel ca si Teint de Neige, este un parfum parca venit din alte timpuri, greu de purtat in peisajul contemporan. L-as asocia doar cu fete tinere, cu infatisare de zane sau nimfe, cu cosite si coronite de flori de camp in par, imbracate  in straie albe, tivite cu flori de trandafir. Azi ar putea fi un parfum de mirese pe care apoi il mirosi cu nostalgie ani in sir in clipele cand te coplesesc amintirile.

Numele parfumului: Soul Drops
Casa: Giulietta Capuleti  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator:  Enrico Scartezzini
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz, afine, muscata, musetel, caprifoi
note de mijloc: iasomie, violeta, rodie,trandafir, cimbru, piper
note finale: mosc, ambra cenusie, cedru, patchouli, muschi de stejar, vanilie
Flacon: vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent, cu siaj frumos
Persistenta: peste 12 ore
Evaluare : 10/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.