Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 februarie 2012

Love by Nina -Nina Ricci



Capacitatea de seductie a marului este uimitoare, de aia am ratat Paradisul. Este absolut incredibil cum un parfum simplu, banal as putea spune, reuseste sa te cucereasca. Editia limitata Love by Nina din 2009 este foarte comerciala, mizeaza pe capacitatea de seductie a marului si ni-l ofera intr-o sticla seducatoare, mica, cat s-o cuprinzi in caucul mainii, ambalata intr-o cutie cilindrica,  pictata  in culorile primaverii : roz si verde , mugur de floare si frunza.
Numai privind ambalajul si deja apare ispita. Daca faci greseala sa pulverizezi un fas, asa de proba, dupa un miros dulce- acrisor de litchi, descoperi o primavara cu flori de cires si multa lumina. E un parfum curat, cu miros moale care te mangaie si apoi se lipseste ca o crema de tine. Mirosul fin de mar verde este atat de ademenitor... De migdale nu va vorbesc caci eu simt fistic in loc de migdale.  Parfumul are o tenta gurmanda, pe mine, cand il simt, ma apuca o pofta nebuna de inghetata de mere si  fistic. 


Evolutia parfumului este liniara si parfumul, dupa utilizari repetate, poate sa te plictiseasca. Parfumul este de-a dreptul inocent si este minunat pentru o fata de 16-20 de ani. Imi pare un parfum de primavara-vara, usor de purtat. 


 
Numele parfumului: Love by Nina
Casa: Nina Ricci
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2009
Creator: Olivier Cresp

Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen : feminin
Descriere oficiala:
note de varf: litchi, mar verde
note de fond: flori de cires, migdale
note finale: plumeria, cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: de forma unui mar, de culoare verde transparent, decorat cu trei  petale de culoare roz metalic,  cu un buson sferic, de aceeasi culoare
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.